Evenimentele noastre

8 Martie 2020

WOMEN'S DAY

Pe lângă nenumăratele motive pentru care meritați fericire și apreciere în fiecare zi, de Ziua Internațională a Femeii vă invităm la un răsfăț la înălțime, într-o locație fermecătoare, să cinstim cum se cuvine luna femeii și începutul unui sezon la fel de minunat ca voi. 

Avem un meniu special de băuturi, pe bază de lichioruri rafinate Saber, disponibil doar duminica aceasta, care vă poate aduce un mic cadou cu fiecare băutură comandată. 

Promitem o seară fabuloasă, în stilul nostru caracteristic #KLANdestin, cu multe cocktailuri delicioase, muzică și distracție. 

Dress code: prietenele cele mai apropiate și outfitul preferat 

14 Februarie 2020

Cocktails, Jazz and Love Tales

Love is a state of mind. Vineri, 14 februarie, v-am pregătit un date night special cu muzică live, învăluiți în ritmuri soft de jazz și acorduri de pian, grație minunatei Irina Sârbu. După recital, DJ-ul nostru va încinge atmosfera. Sparks will fly!

1 Decembrie 2019

Mândru că sunt român - Celebration by KLANdestin

De 1 Decembrie fii oaspetele nostru de seamă! Începând cu ora 13:00 vă așteptăm cu mic cu mare să sărbătorim împreună 101 ani de România în stil KLANdestin. Petrecem autentic românește, cum altfel dacă nu cu muzică live și un festin cu bucate tradiționale, pregătite special pentru ziua națională. Ciolan la cuptor, cârnați de Pleșcoi, pastramă de berbecuț, mămăliguță, murături și alte bunătățuri preparate după rețete alese pe sprânceană. Le stingem, bineînțeles, cu vin fiert și țuică fiartă!

1 Mai

Greek Night by Manolys

De 1 Mai strângem toți iubitorii de distracție #greekstyle și petrecem pe terasa noastră nou-nouță. Prietenii noștri, Manolys & Band, promit un show apetisant, de două ore și jumatate, în care îți vei aduce aminte de vacanțele relaxante din fascinanta Grecie.

29 Aprilie 2019

Jazz Manouche

Parcul în toată splendoarea, soarele la apus, un pahar de vin parfumat în mâna dreaptă și o masă plină de prieteni. Pe fundal, muzică #live jazz manouche – acordeon, contrabas, vioară, toate contopite într-o atmosferă de vară.

Rezervă o masă acum:
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.